Rapport från mulet Gdansk

Kl e 8.43 o än så länge bara jag som e uppe o ute. Väntar på ljud från di andra stugorna så man kan få lite frukost. Idag e sista heldagen på denna semester o vi hoppas på lite sol, vart lite dåligt med det under resan tyvärr.
Men va trevligt vi har haft det. Tror alla fått sin bit av kakan, fotboll, god mat, lek, promenader, kultur, shopping..d enda som fattats är väl ett dopp i sjön, men inte ens storebarnen har varit sugna.
I måndags susade syrran hem med Wissair. Även killarna som är med på resan åkte med detta bolag och kommenterade det såhär:

"Det va lite läskigt när vi kom till flygplatsen och såg att planet var gjort av Well-papp...ja, för börjar d då regna så blir ju alla plan inställda!!"

Lustigkurrar där.
Hon verkar ha kommit hem tryggt o säkert iaf...eller?
Ååååå nu kikar solen fram!
Sitter vid receptionen o kikar ut över stugbyn, här e nämligen gratis Wi-fi.

Mer bilder från resan kommer så snart jag får möjlighet. När vi kommer hem kommer vi nog gå in i nån sorts flyttbubbla o vara lite mosiga i huvudet. Men misströsta inte....den som väntar på roliga bilder väntar aldrig för länge.

I dag blir det nog en tur till toppen Outleten vi var på igår,gjorde mig några riktigt fina kap men kan nog göra några till idag.

Stor kram till er älskade vänner o vi ses snaaaaart. E så sjukt nyfiken på Hannas renovering o framförallt på erat hus Caroline o Anders... Kanske kommer en sväng redan på söndag???

Köss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0