Couscoussallad med kycklingfilé

Stod där i affärn o va på vippen att plocka åt mig potatis och beasås MEN sen kände jag att NÄE jag e inte sugen på sån"klump i magen"-mat idag....så det blev ändrade planer. Och tur var väl d för L hade ätit BK t lunch.

Man kan ju ha i vad man vill men jag hade:

Romansallad
Isbergssallad
Röda och vita rädisor
Gurka
Tomat
Solrosskott (eller groddar kanske d heter)
Fetaost
Couscous (Gjorde på 2,5dl vatten, 1 msk olja, 1 tsk vatten som fick koka upp. Sen dra bort från platan och i med 250g couscous som fick svälla någon minut. Tillbaka på LÅG värme och i med 1 msk smör/margarin, rör om och separera kornen i ca 3 min, DONE...som Ramsey skulle säga.

Det blir ju inga mått direkt utan man kan ju ta det man har hemma och/eller tycker om och anpassa det efter hur många man är.

Avslutar salladen med lite olivolja och salladskrydda eller en klar salladsdressing på flaska.

Dressingen vid sidan är Creme Fraiche Franska örter och mitt mjölkfria alternativ blev Naturell Soyayouhurt med franska örterkrydda, salt, peppar och lite pressad vitlök.

Kycklingen marineras i valfri marinad i 30 min eller mer och grillas eller körs i ugnen ca 30 min på 225grader.



Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0