Efter en...

Efter en natts hyffsat god sömn är vi på gång igen. Lämnat B på dagis och fikat på cafét som ligger över gatan. Finbageri står det på skylten, det lovar mycket. Men höll inte.
Jag bli irriterad när de som står bakom disken inte vet vad de säljer, som tex när man frågar vad som är mjölkfritt (o självklart börjar dom mummla om laktosfritt, det ÄR INTE samma sak!). Nu är ju varken min eller syrrans allergi dödlig på nåt vis men om det kommer in nån som är superallergisk så ÄR det viktigt att veta vad dom har i bakverken!
Sen att det kommer in kunder som är nötallergiker och beställer budapestbakelse och sen undrar om det är nötter i? (Den bakelsens grund är nötmarängbotten o som allergiker borde man ju veta det).
Sen beställde jag en pistagebulle men när jag bet i den så var det nån mörk goja i, blev lite rädd att den va röten men det visade sig att jag fått en blåbärsbulle. Kul att dom verkar lyssna när man beställer. Syrrans bulle hade dessutom en sur bismak. Men som svensk fikagäst så går man ju inte o klagar utan äter snäll upp både bulle med blåbär och sura bullen.
Ja nu har både allergiker, vi mesar som inte vågar klaga och personal fått sig en känga o man kan väl sammanfatta det så att det inte var vår bästa fikastund. Vi kommer att göra ett nytt försök imorgon med ett annat fik.

Köss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0