Big birthdayparty

Idag gjorde vi slag i saken och ställde till med kalas. Vi är 8 mammor med barn som har blivit rätt tighta under året och alla våra småttingar fyller ju 1 år under 2012. Därför bestämde vi oss för att fira allihop samtidigt, både de som fyllt och de som kommer att fylla. Och då gjorde vi så att vi lottade om vem som skulle köpa present till vem. Jag och Agnes fick fina Tyra och hon fick tandkräm till alla sina små bissingar och schampoo till hennes fara kalufs samt en maracas, det ska ju vara lite roligt oxå. =)
  Maracasen vandrade från barn till barn, som tur va fick Hannes oxå en av Aston så dom inte behövde slåss så mycket om instrumenten.
Agnes fick present av Hannes och det va en riktigt kul present tyckte hon, MYCKET knappar.
 
 
Vi saknade tyvärr Saga och Jenny, sjukdom satte stopp för dom. Klart det är mycket begärt att 8 ungar ska vara friska samtidigt såhär års.
Vi hjälptes åt med fika och mat, jag hade b.la fixat tacopaj och Hanna hade gjort en västerbottenpaj som är to die for. Håller ju mig ifrån mjölken nu igen men OOoo va jag va sugen på den.
Jag hade faktiskt köpt en kladdkaka (även om det är superlätt att göra själv så fanns inte orken eller tiden, meningen var att Kristina skulle gjort en mjölkfri tårta men det va lite osäkert om hennes Carlpedal var frisk nog att komma så jag stod på stand by med den delen av fikat.) Lite grädde, strössel och ljus o så kan man rädda det mesta. Susanne hade oxå bakat kaka som jag tyvärr inte kunde smaka på med fin va den, et såg man ju. =)
 
A va rörigt och lyckat det blev hörrni. =) O så ses vi redan imorrn igen...om vi inte smiter till Nossebro marknad ist...beror på vädret och orken.
 
Köss

Kommentarer
Postat av: Mahlin

Härligt att ha andra mammor ändå.. det saknar jag!
Får hoppas jag träffar någon rar på BB nästa gång :)

2012-09-27 @ 14:50:33
URL: http://lillstrumpisen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0