HUA!

Ååå jag är väldigt sällan sjuk men senaste 3dagarna har det varit A tired mama som släpat sig runt med liten kicka på armen. Just nu är jag glad att hon är så stillsam som hon är och att hon fortfarande sover flera gånger per dag. Det är som att hon känner på sig att mamma inte är på topp.
Det var verkligen en kamp att jobba i lördags, så dålig har jag inte varit på länge länge. Huvudet bara dunkade, blev åksjuk, hade frossa o ont i kroppen, ja hela kittet. O att då va fast på en buss med massa festglada hockeyfans kändes som ett straff o jag trodde att jag aldrig skulle komma hem. Drack cola, åt mat o godis och hällde till och med i mig 2 koppar KAFFE men det hjälpte inget. Kändes så tråkigt o va så off när alla som var med på resan var så glada och trevliga. Får verkligen hoppas jag kan jobba bättre nästa gång.
Igår var jag något bättre men ändå slö och idag har jag varit mestadels i horisontellt läge, vi gick upp och ut vid 12 o nu ligger vi igen. Kurerar arslet av mig med Alvedon, becotide nasal (bästa nässprayet EVER, livräddare), bromexin o honungsvatten med ingefära och citron.
I think its starting to work! :)

Så nu har jag klagat färdigt. Bilderna från i lördags talar för sig själva.

Köss


Kommentarer
Postat av: Mahlin

Starkt av dig! Låter som en mardrömsresa..

2012-09-25 @ 10:23:25
URL: http://lillstrumpisen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0