Ingen tv

Nej vi har inte blivit av med tvn....men idag hade ja ingn lust att sätta mig framför den. Så jag har aktiverat mig och lillan större delen av dagen. Vi började med att springs in svettiga och försenade på babysången, som vanligt. Efter  sången var det ju det obligatoriska fikat.
Saga ville gärna ta med sig våran kylväska, den e ju så liten och bra. Men jag förklarade för henne att vi behöver den.
Sen tog vi en rejäl promenad allihopa innan i splittrade på oss eftersom vissa ville ha soppa och vissa......ville inte ha soppa. En köttbullemacka på fiket fick det bli innan jag begav mi för att möta upp Kristina på....DAM DA DAM....Stickcafé på Kultuhuset.....d ni..den såg ni inte komma.
Och va gjorde jag nu där undrar ni? Jo som jag sa så ville jag inte gå hem och sätta mig framför tvn så då fick det bli lite stickcafé helt enkelt. Detta är alltså en sammankomst där man stickar alternativt virkar, tjöar och fikar. Mestadels är det kvinnor lååååååångt över medelåldern som medverkar men även kvinnor i 30års ålder..j ja är ju faktiskt närmar 30 än 20, hur sjukt det än låter. ;)
Jag fick lånat mig ett par stickor och lite garn och ja..det blev väl inte så mycket av det men jag gjorde ett försök iaf.
Ser ni mitt handarbete...gjort med mina egna små fingrar. Många tycker säkert det är supertöntigttantigt med stickning och dylikt men jag ska säga er att det är fasiken jädrigt rogivande att sitta där och titta på sina små stickor och bara tänka på just ingenting...det är det faktiskt, trot eller ej. Kalla mig gärna kärring.

Agnes höll med för vi va inte där många minuter innan hon somnade gott till ljudet av musik, pladder och kaffedoft..hon sov över 1 timma, blev änna förvånad.
Vi tog en paus för att lyssna lite på uppträdande från musikskolan....
Efter det kände vi att vi fått nog med kulturella upplevelser för en dag och gick hemmåt för att äta...igen. Provade ett nytt recept...igen. Mer om det i nästa inlägg.
 
Köss

Kommentarer
Postat av: C

hahahaha... men nu får du ge dig.... sluta sticka.... blir ju rädd

2012-09-07 @ 10:56:05
URL: http://jordgubbolime.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0