5 dagar kvar

Ooooo bara 5 dagar tills utbildningen börjar nu...YEY! So exited. Köpt pennor, pärmar, block o lite nytt till garderoben o jag är LADDAD! Bring it on!
 
Idag är månadens roligaste dag (NOT) även känd som räkningsbetalardagen! AOSCH!
 
Men har haft en kanondag så jag ska inte klaga. Varmt o gött, frulle med Josse följt av promenad sen tapas o shopping med Agga o så hem o plocka plocka i röran vi ställde till med i helgen. Vi ska nog få ordning till söndag...tror jag....kanske. Hoppas d iaf så inte d behöver gnaga i mig. Imorrn ska jag börja ta tag i infernot som är vår klädkammare. Det är HELT SJUKT där inne just nu. Men öppnar man bara, slänger in o stänger så blir d ju lätt så. Typiskt.
 
Kommer nog bli en härlig, intensiv, spännande rolig höst. Dels med pluggandet, dels med lite annat som är planerat...b.la är en rolig resa till Hufvudstaden inplanerad fram i trökiga november, den trökigaste av alla månader. (Ja värre än slutet av januari och hela februari). Mor och syster och jag.
 
 
Dessutom får vi ju nya grannar som vi känner och som har barn vilket är två tummar upp.
 
Cajoline i miss U...vet att du solar o dricker drinkar o så men det ska bli roligt när du kommer hem igen från underbara Mallis. Puss
 
Ja d va d jag hade för nu.
 
Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0