Kycklinggratäng

Ännu ett GI-recept.
 
1 grillad kyckling, bena ur o ta bara det göttiga köttet såklart.
1 pkt bacon
1 gul lök
2 dl vispgräde eller soja&havregrädde
2 msk grov stark senap
1 msk frysta franska örter eller provensalska örter
salt och peppar
2 dl stark riven ost (Jag tog getost såklart).
 
 
Stek bacon och lök knaprigt. Lägg kycklingköttet i en form.
Lägg det knaperstekta ovanpå.
Vipsa grädden fluffig och bland sedan med senap, örter, salt och peppar.
Fördela det över kyckling och bacon.
Strö över riven ost och in i ugnen på 225 grader ca 20-25 min.
Strö över lite rostade solrosfrön, servera med en sallad.
 
(Går ju o lägga till ris eller nåt sådant om man vill det).
 
Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0