Pest och pina.

Hej på er. Jaaaa vad ar den här dagen bjudit på....jo ett rejäligt mormor/morfar-häng. Släntrade förbi vid 10:30-tiden o gick inte hem förrän framåt 16. Ack denna mammaledighet. Jag får suga ur det sista nu för såhär lugnt hoppas jag nästan att jag aldrig får igen. Jag är lite trött på lugnet ärligt talat. Lite fart o fläkt o vind i seglen skulle nog inte skada. Därför har jag börjat kika på både utbildning o jobb. Ett litet moment 22 har uppenbart sig för mig. För vissa utbildningar ska man ha yrkeserfarenhet, men det får man inte utan utbildning. Mmmm sug på den. 
 
Va på ett nytt träningspass idag, CXWORX. Eller som jag kallar d, 30 min pest o pina. Efter det ett 30min Bodybalancepass som fick mig att, än en gång, inse hur otroligt ovig jag vid 28års ålder är. Inte nog med att jag köpt ett kylskåp, jag ÄR ett kylskåp, livs levande.
Stackars Mia o Maria som försöker lära ut så bra o så står det ett kylskåp I vägen.
 
Dagen avslutas med ett nytt favorit-program, "Mia på Grötö" och ett avsnitt av True blood som gör att jag drömmer konstigheter som jag nästan tror har hänt när jag vaknar. Godnatt.
 
Köss
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0