Rens och röj.

Det finns få saker jag tycker så mycket om som att rensa och röja. Kan tyckas konstigt då vanlig städning hör till min hat-listamenar menar, dammsuga, fy tusan så tråkigt det är. Därför överlåter jag det till min sambo. 
Hursomhelst, just att få riva ut allt i skåp, garderober  och lådorchilenska och sedan få lägga tillbaka bara det allra nödvändigaste och veta var saker är, DET är mycket trevligt. 
Köket ser just nu ut som en krigszon där bara de hela plastlådorna som har matchande lock överlever, sprucket porslin blir till strössel för att aldrig mer kunna återanvändas och all form av papper lever mycket farligt. 
 
I eftermiddag kommer min kära morfar och hjälper mig sätta upp en liten hylla där våra finaste kokböcker ska få trona. Morberg ska upp såklart, sen har jag ett par tidomstol ska göra honom sällskap, jan kan ju inte ta all plats själv, den lille slarvpellen.
Upptäckte att jag faktiskt inte har några bakböcker, men det är nog lika bra det. Är ändå bättre på att laga mat än bullbak, det vet ju alla. 
 
(Här skulle ju in en bild på förödelsen men paddan vägrar. Åååå teknik!) 
 
Hääää dags o t ett tag igen innan lillskruttan vaknar. Watch out all you pappers and newsmagazines that dont belong in My kitchen! 
 
Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0