Old friends

Idag åkte jag o A o hälsade på en gammal vän. Sen vi va 13 har vi hängt mer eller mindre i samma gäng o nu när vi närmar oss 30 har vi olika liv, olika erfarenheter och vi ses inte så ofta som man gjorde förr. Det gäller egentligen många av mina vänskapsrelationer nu för tiden. MEN det gör dom inte mindre värdefulla. Tänk om vi alla vore stöpta i samma form och vandrade samma väg, va skulle vi då ha att prata om, hur skulle vi kunna utvecklas. Nej det är allt helt okej att alla går sin egen väg, så länge vi vet att vi finns där. Och det tror jag vi gör, även om vi inte ser lika på allt, även om vi till och med nästan varit ovänner emellanåt genom åren, så är vänskapsband nåt så inninorden starka att det krävs oerhört mycket för att det ska brytas.
När man var yngre levde man efter regeln "flest vänner när man dör vinner", nu för tiden är jag väldigt nöjd med dom vänskapsrelationer jag har och är inte så desperat efter nya även om det är skoj när det händer.
Det har väl med åldern att göra.

Jaja, lite funderingar såhär mitt i natten.

Så tack Helena (o Andreas o Dumle) för idag, vi ses säkert mer i sommar, ja menar hur svårt är det att ta sig till Borås ;) ;)

Köss


Kommentarer
Postat av: syster

Hallå! Nu är det dags för ÄÄgnes att sluta dricka ur nappflaska å käka puré! Hon är ju stortjej nu.

2013-07-02 @ 07:58:55
Postat av: Helena

Tack själva! himla trevligt och ses igen :)) Håller helt med dig på relationsfronten!

2013-07-04 @ 08:25:40
URL: http://liteth.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0