Inte bara de som drabbas drabbas

Cancer påverkar så många. O även om den drabbade "blir frisk" så kan man även vara sjuk. 
Det var det som hände min pappa. 
Han fick genomgå cancer och behandlingarna som det innebar 2 gånger i sitt liv. Det gjorde honom svag, det gjorde att orken och viljan tröt. Det gjorde att han under de 2 sista åren av sitt liv inte kunde äta. Det, tillsammans med en ärftlig lungsjukdom och han mottaglighet för infektioner gjorde att han den 5e december 2012 inte kände att han kropp och hjärta orkade mer. Han hade kämpat tappert länge men till slut tog det stopp, han ville inte mer. 
Vi satt med honom, sa att det va okej, att han fick släppa taget, att vi klarar oss även om det kändes som att jag aldrig skulle bli densamma igen, så sa jag till honom, att vi älskade honom, att vi förstod att han inte orkade, att vi alltid kommer att älska honom. 
Och dagarna går, vi lever vidare, hans finns med oss alla. 
Jag har tittar på Cancergalan ikväll, och jag skriver inte detta för att göra någon ledsen, jag skriver det för att säga att även hur jävligt det än känns, när det värsta händer, så går livet vidare o man är starkare än man tror och det är många som överlever dessa hemska sjukdomar. 
Slå ett slag Cancerfonden, skänk en slant om du kan. O kan du inte d, ge av din tid om du har nån i din närhet som behöver dig. Jag lovar att du kommer ångra dig annars. 

......

Kommentarer
Postat av: Mahlin

<3

2013-10-29 @ 08:08:58
Postat av: Elin

Åh jag hade ingen aning om detta Sofia.. Jag vet att du skrev att du inte ville göra någon ledsen, men det där fastnade. Du är en så go och snäll tjej, och jag vet att din pappa är stolt över dig nu :')

2013-10-29 @ 17:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0