Finalen

MMM så var finaldagen på 5 dagars aktiviteter äntligen här!
Där starten väl blev lite sådär eftersom 2 av de 4 pizzeriorna uteblev av okänd anledning så de 2 fick till slut göra upp om titeln.
Sedan rullade dagen på med modevisning, politikerkamp, sprinterlopp, glassgubbe och så klart Världens starkaste Grästorpare där vår vän Daniel fick revansch från förra årets 3e plats! Kan säga att jag blev rejält trött bara av att titta på de 4 tävlandes ansträngningar! 
HERREGUD så tungt allt såg ut. Riktigt bra jobbat av allihopa.
 
Sist men inte minst Karnevalståget där jag själv deltog utom tävlan. Min förklädnad hade jag haffat från glassgubben som gick runt mitt på dagen. Och det var riktigt kul att gå runt o va glad o dela ut piggelin till lika glada barn. Ber om ursäkt om någon blev utan men hade tyvärr bara ett begränsat antal glassar och dom tog raskt slut.Glassgubben, gumman o glasstårtan
Vi fick ett fint tack av kommunalrådet kent och Kommunchefen Ove för vårt arbete, kändes jättekul o vi fick varsin riktigt fin blomsterbukett. Roligt!
 
Här står jag o känner mig glassig...;) (Förlåt haha)
 
Välförtjänta vinnare av de 3 priser som delades ut måste jag säga! Herregud vad Anna, Camilla, Nettan, Mia, Emma och alla ni andra hade jobbat med ert ekipage, så roligt att se!!!
 
Allt som allt är iaf jag personligen nöjd med dagen och riktigt nöjd med kvällens fest, så roligt att så många kom alltså!
 
Igår var man soffliggande större delen av dagen med värk både här och där och ett huvud som inte var riktigt med och nu denna måndag pustar vi ut lite och undrar vad som hände haha!
 
Ikväll blir det avslutning med sommarlovsentreprenörerna, ska bli kul o se vad dom gjort i sommar, jag har ju inte vart så inblandad i det där.
 
 
P.s
GRATTIS till Agnes kusin Livan som fyller 6 år idag!
 
Köss
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0