Bra dag.

Började dagen med sovmorgon sen fick jag, hör o häpna, köra bil till stan. Lite ovant må jag säga. 
Dagens första stop var på Salong ViVåga där jag anmält mig som hårmodell idag. Helt fria händer hade dom o det är ju alltid lite risky business. 


Före och under färgning. Valde att inte titta mig i spegeln förrän allt var helt klart...å nog blev det förändring både med färg och frisyr. 
Superroligt att bara överlämna sig i någons flinka fingrar, hon som grejade är ju erkänt duktig och vet vad som passar en. :) 
Kommer definitivt fortsätta gå till Salobg ViVåga i Lidköping. 

Sen va det lite skola och Efter det en del väntetid innan jag o Matilda skulle på möte inför Melodifestivalveckan. Det känns lite overkligt att man ska få vara med på detta superstora evenemang. Sett på tv, vart på plats som åskådare och nu ska man få vara en del av själva produktionen. Fantastiskt. 
Första eventet jag ska vara med på nästa vecka är en Glitter o Glamourkväll som anordnas för Lidköpingsborna i Strand Matsalar vid Rörstrands center. Ett jättefint ställe som jag faktiskt inte visste fanns. Opps! 
Vi kommer att ha lite olika uppgifter under kvällen och vi får ha på oss vad vi vill. Hur bra som helst o glitter kommer det bli. 
Nu ska jag uppdatera mig med senaste Sofis Mode. Tjingtjing

Köss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0