Torsk med apelsinsås

Idag blev det lite hittepåkvällsmat och det blev jädrans gott. 

400g helt tinad eller färsk torsk
Grädde eller crème fraîche
Salt, peppar
1 Grönsaksbuljong
Rivet apelsinskal från 1/2 apelsin

Lägg fisken i en form, salta o peppra och riv över lite apelsinskal. 
Täck med folie o in i ugnen ca 7-10min. 
Gör sås:
Håll i grädde, salt, peppar, smulad buljongtärning och rivet apelsinskal, vispa ihop, smaka av. (Har inga mått så man får smaka o känna, ta inte för mycket apelsinskal).
Red. Ta ut fisken, bort med folien och på med såsen. In igen till fisken är helt klar, 5-10min. 

Gör mos (gärna med kokta morötter och färsk spenat i, så får man i sig det me) el kokt potatis till. 

Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0