Nöjd??

Nu ligger jag här, det är söndag kväll (eller natt om vi ska vara noga) det är nytt år, ny månad, ny vecka. 
Det är nu man ska ta tag i allt det där andra, som man låtit ligga, sig själv bland annat. Jag kan nog känna att jag glömt bort mig själv lite i allt julstök, bök och kalasande. 
Men till skillnad från många andra människor o va än tidningarna säger så känner inte jag att jag måste förnya mig på något vis, det gjorde jag i höstas. Förbättra däremot, det är fullt möjligt att göra. Jag tror det ligger lite fara i att känns sig helt nöjd, att inte ha något att sträva efter. Man kan alltid bli en bättre människa, medmänniska, mamma, sambo och vän. Man kan alltid bli bättre på att ta han om sig själv, att jobba med de där sidorna som man trivs med eller förstärka det man tycker är bra. 
Nyårslöften ger jag inga, bara förhoppningar om ett nytt, bra, händelserikt år och det är väl ändå tur att man inte vet vad framtiden kommer att ge. 
Det finns såklart saker man inte kan påverka men mycket går. 
Jag hoppas att jag blir bättre på att hantera stressiga situationer och att ta tag i saker direkt, inte låta ligga tills det nästan är för sent. 
En vän till mig skriver ner varje nyår hur hon tror o vill att kommande år ska se ut o sen tittar hon inte på det för än året efter, lite spännande. :)

Just nu ligger fokus på att klara nuvarande kurser så att jag kan gå vidare utan att ha en omtenta släpandes efter mig. Men det återstå att se om det blir så. 

Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0