Turismmässan 2014

Hujedamig vad roligt att vara med på en sådan enorm stor mässa! 

En regnig onsdags eftermiddag begav ensamma mamman sig med tåget mot 2 dagars äventyr på Svenska mässan. Mötte upp mina Goa klasskamrater som jobbat stenhårt i månader och hela denna dag för att få ordning på allt 

Hur fin som helst var deras/våran monter och det tyckte många som besökte oss oxå. 
Vi bjöd på bubbel, tävling och lite gött tjöt. Torsdag och fredag är alltid branschdagar på mässan och det skiljer ju sig såklart lite från allmänhetens dagar. Men så mycket trevliga människor alltså. 

Lena från Destinationsbolaget stod med oss och mitt emot satt en vätte och spelade flöjt hela dagen lång. ;) 
Från världens alla hörn kom folk. Evenemang, bussbolag, små ställen, stora ställen, boenden, alla möjliga länder (Andalusien B.la) var representerade på den stora ytan. 
Vi bodde på ett jädrigt fräscht vandrarhem som hette just Göteborgs vandrarhem. Rekommenderas om ni vill lägga pengar på annat när ni är i stan. 

Supermysigt att känna att man var på skolresa igen. Sov med 6 av dom andra tjejerna och det gick förvånansvärt bra. Förutom lite sömnprat o nåt alarm så sov vi riktigt gott ihop. 

Mycket bilder blir det ju såklart. Om ni har möjlighet att vara med på en sådan här stor mässa så gör det, en rolig, inspirerande och lärorik upplevelse. 
Tänk vad man får vara med om. 
Tack klassen, superbra gjort. 

Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0