Hot pink party

I lördags var det så dags. 
I somras fick jag en idé. Min älskade pappa gick bort i sviterna efter cancer för snart 2år sedan. Det kändes och känns fortfarande för jävligt att han bara fick bli 60år och inte få finnas längre, inte få lära känna sina barnbarn eller va med på allt som händer. 
Jag ville göra något, del roligt för alla härliga tjejer jag känner och dels med honom i och andra cancerdrabbade i min närhet i åtanke. 
Resultatet blev en insamling på Cancerfondens rosa bandet sida och ett Hot Pink Party på Växthus Oskar i Grästorp som stod för lokal o fantastiskt god mat o bra service. 
Jag tog kontakt med flera Grästorpsföretag och även privatpersoner och fick skänkt goodiebag-prylar och priser till ett lotteri. Hockeyföreningen GIK-ställde upp med (väldigt uppskattade o trevliga) servitörer och pris.
Eftersom det var första gången denna kväll skulle genomföras så valde jag att göra personliga inbjudningar som skickades ut.

Jag hoppas ju såklart på en fortsättning på detta nästa år och då får vi se hur upplägget är då. :)
Det blev en väldigt lyckad kväll, det kändes som folk hade roligt, att de gillade maten och upplägget och det blev en väldigt bra slant bara i lördags, över 5 000kr till insamlingen. 

Jag är stolt och nöjd att detta kunde genomföras och jag hoppas och vet att insamlingen kommer att generera mer pengar innan den avslutas den 5 november. Hittills har jag tillsammans med alla givare kunnat skänka 12 314:-. 

Mer Hot pink-bilder kommer inom kort, min duktiga mingelfotograf Sophia Sahlback håller som bäst på att behandla bilder och jag ser mycket fram emot att se dem. :)
Ingen kan göra allt men många kan göra mycket och det går att bidra.

Ta kontakt med mig om ni vill bidra till min insamling. 


Köss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0