Vem behöver skräckfilm?

Ser aldrig skräckfilm, ser inte alls nöjet i att bli rädd för all framtid. Och vem behöver skräckfilm idag? Det är bara att gå in på vilken nyhetssida som helst för att se att världen kan vara och är mer skrämmande och grym än vilken fiktiv historia som helst. Det pågår krig, kvinnovåld o galenskaper i vår omvärld dagligen. Ingen kan ropa "BRYT", ingen kan trycka på Pausknappen, man kan inte spola förbi de läskigaste bitarna eller välja ett alternativt slut. 
It is what it is and it freaks me out. 

I flera dagar nu har man uppdaterat som en galning om Lisa, 17. Var är hon, vem har gjort något, kommer de hitta henne?. För anhörigas skull hoppas jag så innerligt att de på något vis hittar henne och att det får en förklaring. Det absolut värsta måste ju vara att för alltid få leva i ovisshet. Det går inte att föreställa sig den smärtan, det kryper i hela kroppen när man tänker på det. 
O alla rykten som folk tycker sig ha rätten att sprida utan nån som helst faktakoll är f*n för bedrövligt. Tänkt om det vart din dotter, syster el vän?. 
Ikväll ber jag till högre makter för Lisa, 17, vart hon än är. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0