Early bird

Nörd e verkligen inte jag å speciellt inte nu. 5e morgonen jag går upp 6 o d låter väl inget för andra som har d så jämt men jag är inte gjord för det. 

Såhär sitter jag på morgonen o hänger på flingpaketen, typ.
Fått cykeltur varje dag me. 🙄
Å regnbyxorna passar inte längre så har skickat efter nya, stooooora. Slängde med en specielbaddräkt oxå så jag har till bröllopsresan. Vill inte behöva gå till nudiststranden eller att folk ska undra "den där kvinnan, har hon ingen bikiniunderdel? Jaha den har skurit sig in/under/emellan så den inte syns, aha!". 

Igår va vi ute vid festlokalen, igen. Denna gång för o visa cateringpersonalen hur det ser ut eftersom de aldrig varit där. Dom va nöjda o vi verkar överens om hur det ska vara vilket känns så skönt! 
Testar dansgolvet lite. 

Just i detta nu försöker jag få i mig frulle o ska snart till jobb nr 2 o efter det blir det roadtrip med Josse till Helena. En väldigt ovanlig kombo haha. Ska bli mycket trevligt o uppdatera sig o fika o ha d gött några timmar. 
Måste göra nåt åt håret! Å min hy är helt hemsk! Jag tror delvis det är kostrelaterat eftersom jag fuskar ORDENTLIGT just nu! Skärpning för såhär vill jag inte se ut i slutet på maj!🙈🙏🏻

Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0