Öland dag 3: Lådbilsland o dyr glass

Mycket barnfokus på denna semester. Måndagen tog vi en tripp till norra Öland för att besöka lådbilslandet. Enligt hemsidan skulle det passa barn 2-10år och inträde endast för barn. (350kr så det kändes ju ändå som en biljett för hela familjen, men dock billigare än många andra familjenöjen). 👍🏻
Måste nog säga att 4-5års åldern kändes perfekt för detta. En 2åring e nog lite för liten o en 10åring vill nog ha mer spänning o action (har mina syskonbarn, 8 & 9år i åtanke), det fanns ju ingen Helix eller häftig vattenrutschbana precis. Bilar av olika slag, motocross och små traktorer med släp som gick alldeles lagom fort. Roligt o betrakta alla superkoncentrerade barn som försökte gasa, styra o undvika krockar. 


Lekplats, hoppborg o några enkla karuseller fanns också på området. 
Vi valde att ha med oss lätt lunch denna dag, det är ju tyvärr så att allt kostar o man får, trots semesterspenderar-mode, spara in på lite olika saker. 😊Visst retar det en lite när en slät kopp svart kaffe kostar 25spänn, eller hur?. 😉 Men detta måste få 🏎🏎🏎🏎🏎 av 5, lyckat!!!
På tillbakavägen svängde vi in på Källa glassgård som lockade med massa olika glasskombinationer, hoppborg o lekplats. Tyvärr var vi rörande överens om att vi just denna dag inte tyckte det var värt nästan 300kr för kaffe o glass. Dessutom va min ofullständig när jag fick den, mjölkfria chokladglasskulan saknades o fick mest bara sörjig sorbe. Ska det va så svårt o fixa soyavisp o chokladsås även för allergiker??? Jag bara undrar? Kom hem t mig ska jag visa att det är lätt som en plätt. 

Hoppas även att min man nu lärt sig att han inte kan äta en deluxeglassextraallt längre, magen hatar honom efter! 

Återkommer snart.
Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0