Brrr

Kylan har smugit sig på ute vilket gör att det också blir kallt inne. 

What i wouldn't give for A working fireplace! 

E såååå avis på alla som har öppen spis hemma. Ett projekt för framtiden kanske. 🙈
Idag har jag o Arvid chillat hemma, rätt vad det var skulle storasyster hämtas, hur fort kan en förmiddag gå egentligen??? Och ikväll har jag stått i föreningens monter på festivalen o sålt lotter o samlat in pengar för Barncancerfonden. Kallt men mysigt. 
Det va oerhört skönt att krypa under täcket när man kom hem. 
Men, va e det med pappor o barn. Vi kvinnor klarar flera dagar utan deras hjälp o assistans men det räcker med ett par timmar ensamma med barnen för att det ska bli kaos för deras del. Så är det för alla jag känner känns det som. Curlar vi karlarna för mycket, krattar manegen liksom? Vi får sluta med det! Har vi inte kommit längre 2016? Pappor måste väl vara lika kapabla som mammor att ta hand om sina barn? 

Som Miranda säger till Steve när de fått barn ihop i SATC:
"We had A deal, monday to friday I try not to kill him, saturday and sunday, you try not to kill him, ok?."

Vi måste släppa på "den perfekta mamma"-rollen o låta papporna lösa saker ibland. Dom klarar det för dom måste klara det, att vara en familj kräver teamwork och laganda, kämpa tillsammans bland hämtning, lämning, matning, nattning osv osv. Det går inte annars o man måste få en stund för sig själv ibland o bara va. Jag är ju fortfarande jag, inte bara fru, inte bara mamma. I have needs too. 

Jaja nog tjatat, nu sova. 

Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0