Heyheyhey

Men He RE GUD! Vart tog veckan vägen? Seriöst. Inte för att jag är ledsen så. Vart hemma med snorig unge o städat i princip. 

I helgen väntar min grande finale på den här sommaren. Ca 15 brudar kommer invadera mitt hem på lördag, leka, dricka bubbel, äta lite gött, tjöta o förhoppningsvis skratta mycket. Kanske hoppar vi i bubbelkoppen me. Den är iaf iordninggjord för det. ✌🏼🍷
Bakat hamburgerbröd, stekt miniburgare, bakat kakor, handlar, städat, dukat o förberett. Tar golven imorrn sen får det va. 


Röda mattan ska rullas ut, självklart när man ändå har en. 


O redan imorrn kommer syrran. Som jag längtar. Charkbricka, ett glas rött o Real housewifesmaraton när barnen somnat om vi får bestämma. 👌🏼

Nu lite Modern familj o sen sova. Hoppas på en bättre natt än föregående då Arvid hostade typ nonstop. Förkylda lilla stackare. ❤️


Köss


Förberedelser

På lördag avslutar jag denna sommaren med en fest med de flickor jag gillar mest. Tyvärr kommer det fattas några men vi blir iaf 14st, inte illa pinkat. Funderat på dukningen idag. Jag tycker det är viktigt att tänka på helheten, att det ska bli ett skönt flow o att alla ska prata med alla. Därför tänkte jag frångå långbord o köra separata ist. Så kan gästerna flytta runt lättare. 😊


En början iaf. Får göra färdigt imorgon. 😊


Köss


Krutgubbe

Igår fyllde släktens ålderman 88jordsnurr. Men slutar han tramsa o spexade d? Häpp. På med en hatt, låtsas va en gammal dam som letar potäter o skrämmer barnbarnsbarnen lite. 


Här har han fått av sig hatten o tagit upp lillplutt ist. Äldst o yngst i släkten o Arvid är också döpt efter gammelmorfar (i mellannamn, Anders) 😊


Roligt att varade många samlade, grilla korv på balkongen o skratta mycket. 

Hittade en fin bild på morfar o hans syskon. 

8st va dom från början. O jag som tycker det är nog med två. 🤦🏼‍♀️😉


Sen blev det direkt hem o i säng i stort sett. Lilleman har fått den fula ovanan att vakna vid 5-rycket o då får man ju försöka natta sig själv i tid me för att orka kravla sig upp o ner i köket t vällingen så att man KANSKE kan köpa sig några extra minuter sömn.


Inspektörens jobb är aldrig klart.


Köss


Hur blev det söndag?

En vecka till har gått. Arvid fyllt 1, Agnes har börjat skolan, jag har vart på jobbintervju. Håll tummarna!

Veckan som kommer ser än så länge lugn ut. Skola för lillan är det vi behöver upp till i nuläget. Arvid har ju fått för sig att vakna 5 så det borde inte va några problem. 🤦🏼‍♀️


Igår va vi på 40årskalas för vår vän Håkan. Blev en lugn o fin tillställning förutom när Håkan skulle utmana i att smälla ballong först o välte lite bänkar o dylikt. Mycket roligt!! 

Vid 23-tiden låg vi hemma i våra dängt o slumrade in. Gött o sova också 😉👌🏼

Nä nu sluter sig ögonen. Gonatt

Köss


Hänt i veckan

Det händer grejer den här veckan. Liten fyllde 1, stor börjar skolan. Jag har varit på på jobbintervju, en kompis fyller 40 osv. 

Det rullar på.

När liten sov passade jag på att fortfort läsa vidare i boken. Jag har snaaaart läst ut den, har bara upplösningen kvar. Håller fortfarande fast vid att "Änglamakerskan" är hennes hittills bästa. Läs den (eller allihop) om du inte gjort det. Lättlästa o spännande. 


Härligt o ha en man som hjälper en när man  behöver det. Härligt o se andra jobba vet ni. ✌🏼😉


Nu ligger vi o kollar "Roy Fares i Amerika" o äter nötter i brist på annat göttigt. 

Köss


Kan låtsas

Okej jag kan ligga här o låtsas att det är tisdag kväll...men egentligen är det onsdag morgon o barnen väckte mig kl 6. 

Men men det är väl inget annat att vänta sig när solens strålar letar sig in. 
O de somnade i tid igår bägge två. ✌🏼
Jag skulle också somnat tidigare om jag inte fastnat i Läckbergs "Häxan". Nu vill jag bara veta hur allt hänger ihop. 


Igår fyllde lillfis 1år. Vi firade honom redan i söndags med våra familjer. Pastasallad o Marängtårta i all enkelhet o han verkade nöjd o trött. Hett tips att ha kalas kl 13 på dagen. Tid att fixa iordning före o tid att varva ner o ta det lugnt efter. Toppen. 


Skriv inläggstext 

Man får köra hela näven i tårtan om man vill. Tur det var bara födelsedagsbarnet som valde att göra det. 😉


Köss


Helgen som gick

Då hade jag anmält mig, syrran o töserna till Länsförsäkringars 175års jubileum på Skara sommarland. En gratisdag tackar man ju inte nej till eller hur? Vi har inte vart där på mer än 12 år o våra barn har ju således aldrig vart där. Eftersom det finns lekplatser, spel, tivoli, bad M.m så blir det lite svårt o veta vart man ska gå o hur man ska dela upp dagen. Det är väl det enda "negativa" jag har att säga,om dagen, förutom vädret men det kan ju ingen anklagas för. 😉

Herreguddet va blåst, sol, vindstilla, hällregn om vartannat. 


Till slut kände man lite att gör vi nåt annat än att ta på, ta av/byter kläder. 😉😂

Vi badade en kvart också, sen hackades det tänder så huvudet skallrade så då gav vi upp o gick o åt lite ist. Får även lite lätt panik av att vara bland 1000 andra barn L vuxna bland sprutande vattenkanoner, rutschkanor osv så jag va inte ledsen. 

Tack hursomhelst Länsförsäkringar för att ni bjöd på denna dagen. 😊 vi är over all nöjda. 👌🏼


Köss


Ska vi säga så?

Ska vi säga att hösten är här? Eller ska vi vänta till 1september? Idag var det ju faktiskt sol och rätt varmt större delen av dagen. Vi tog oss t.o.m ut iskogen jag o barnen. 


Jag veeet att jag uppdaterar dåligt för er (få men fina) som är inne o läser men ny säsong nya tag. Denna vecka är min ambition att göra ett inlägg per dag. Min ambition är också att lägga mig tidigt som en tant för att inte vara så vansinnigt trött när barnen vaknar, vilket brukar vara (om man har tur) vid 6:30. Den tiden är ändå human. Vid 4-5 som lillkillen vaknat några mornar (o vart oförskämt pigg) är INTE ok i min bok. Jag gört bara inte! 


Så...det återstår att se om mina planer för veckan går i lås. Har lite annat spännande som händer också men mer om det imorrn. 

Köss


RSS 2.0