Björnen sover...

Barnen sover som stockar men jag är vaken o har varit ett tag. Drömde nåt otäckt o kunde inte somna om. Tankar började snurra, ångest kom. Jag tror det är PMS som spökar. Jag tycker inte jag varit så påverkad av det förut men efter Arvid har det vart jobbigt med det där. Jag säger som Mia Skäringer, hela jag blir grå o går in i nån bubbla av ångest o funderingar på all världens lidande o hur ska det gå med allt. Humöret åker berodalbana o deppigheten lägger sig som en blöt filt över allt. 🤦🏼‍♀️

Inget kul för mig eller folk i min närhet. 
Jag funderar på jobb, barn som far illa, terrorattentat, att sommaren går oss förbi, om barnen kommer få det bra, att jag kanske är en för vresig mamma, oroar mig för mannen som är ute o kör osvosv i all oändlighet amen. 


Köss


Häng o släng

Om förra helgen var BF så var denna kidzhelg de luxe. Härligt med livets kontraster. Fredagsmys, lördagsgodis, tivoli, somna tillsammans, tipspromenad, fika, bara ha det gött. 


Det krävs inte så mycket för att man ska känna att man har det rätt bra på sin plats på jorden. Särskilt när det händer så mycket vansinnigt i världen runt om.


Köss


Bröllopsdag

Förra helgen var vi iväg för att fira bröllopsdag. Jag överraskade min man med att ha ordnat barnvakt o bokat rum o relax på Clarion Post samt middag ute på stan. Gott o bara få va vi två en stund o barnen hade det gott med farmor, farfar o farbrorn med sambo. 😊


Härlig helg ❤


Köss


RSS 2.0