Attans bananer

0,0 julkänsla! Ja jag e vuxen o då kanske man inte kan förvänta sig så mycket julkänsla, men va tusan!

Nånting, en liten hint av christmas spirit borde man ju kunna uppbringa lr? 
Nu är det ju iof mycket annat som tagit upp tid sista tiden så är inte ens riktigt med på att det är december trots att halva månaden snart gått. 
Får nog ta ner granen strax, då brukar det kännas lite bättre. Slänga på nån julfilm, baka lite pepparkakor?. Is that something? 

Jag o en halvskum liten kille myser runt hemma idag, städar o pysslar lite samt tittar på Aristocats för 511e gången. 
Om jag tyckte den var halvkass förut är det INGET mot vad jag tycker nu. Helt klart en av de trökigaste Disney-filmerna genom tiderna ihop med Pinochio och Mulan. 

Julpyssel i skolan häromdan resulterade i 2 smällkarameller som ska få pryda granen. Högst oklart om de får vara i fred till julgransplundringen. 


Nu...en kopp te. 

Köss


Jag vill bara vara mig sjääääääälv

Nämen hallå, det va inte igår...eller knappt iår. Men rätt vad det är så. 

Det är mycket tankar som ska få plats i hjärnan just nu och i land behöver man ta ut vissa, skriva ner och arkivera för att göra plats. 
Det händer grejer här ska ni vet, just nu tyvärr mycket negativa men jag hoppas att det ska resultera i något positivt till slut. 

Vart ska man börja?. Jag har sagt upp mig från jobbet och är just nu sjukskriven för stresssymptom. Nu är jag ”en av dom”. Dom där som det inte syns utanpå hur det känns inuti. 
Det har vart jobbigt ett tag och svårt att fungera i vardagen pga av saker som hänt som är jobbrelaterade och som jag inte nödvändigtvis behöver beskriva är men som påverkat mig på ett mycket negativt sätt. Känns oerhört tråkigt att sluta på jobbet under sådana omständigheter men jag hade/har inget val och flera med mig går samma väg. 

Just nu försöker jag ta det lugnt och återhämta mig innan det är dags o ta nya tag i livet. Det går helt okej men särskilt stresstålig är jag inte just nu och har lite kort stubin osv. Men inget jag känner att jag inte kommer få ordning på bara jag börjar ta hand om mig själv bättre.  
Nu hoppas jag på en god natts sömn o så tar vi nya tag imorgon. 

Hej så länge. 


Köss


RSS 2.0