Jag vill bara vara mig sjääääääälv

Nämen hallå, det va inte igår...eller knappt iår. Men rätt vad det är så. 

Det är mycket tankar som ska få plats i hjärnan just nu och i land behöver man ta ut vissa, skriva ner och arkivera för att göra plats. 
Det händer grejer här ska ni vet, just nu tyvärr mycket negativa men jag hoppas att det ska resultera i något positivt till slut. 

Vart ska man börja?. Jag har sagt upp mig från jobbet och är just nu sjukskriven för stresssymptom. Nu är jag ”en av dom”. Dom där som det inte syns utanpå hur det känns inuti. 
Det har vart jobbigt ett tag och svårt att fungera i vardagen pga av saker som hänt som är jobbrelaterade och som jag inte nödvändigtvis behöver beskriva är men som påverkat mig på ett mycket negativt sätt. Känns oerhört tråkigt att sluta på jobbet under sådana omständigheter men jag hade/har inget val och flera med mig går samma väg. 

Just nu försöker jag ta det lugnt och återhämta mig innan det är dags o ta nya tag i livet. Det går helt okej men särskilt stresstålig är jag inte just nu och har lite kort stubin osv. Men inget jag känner att jag inte kommer få ordning på bara jag börjar ta hand om mig själv bättre.  
Nu hoppas jag på en god natts sömn o så tar vi nya tag imorgon. 

Hej så länge. 


Köss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0