Memories

Så fina minnen från denna helgen.

Fina bilder är det bästa jag vet! 

Köss

Längtar

Just idag längtar jag. Efter bröllop, bokad semester, sommar, vårt lilla barn som växer o lever rövare inne i kroppen. Livlig krabat verkat det som. 

Men får ta bröllopet först. En månad kvar tills vi står där o verkligen blir familjen Emanuelsson. Jojo nu e man vuxen på riktigt. 

London, mysiga dagar på tu man hand. Undra när det blir igen?. 

Försöker verkligen o inte stressa upp mig för bröllopsdagen. Tänka att allt löser sig o gör det inte det är det okej ändå för vi får vara med varandra o dom vi älskar. Men ibland löper ju tankarna amok, ni vet hur det är. 

Längtar mest till alla förberedelser, både för mig själv med Spraytan, naglar, hårfin osv men mycket oxå till att få fixa, plocka, duka, ställa iordning, se det växa fram liksom. Göra lokalen till vår. 
Roligt!

Köss

Bachelorparty

Jahapp o efter han slagit tankar på svensexa ur hågen så stod dom plötsligt där på trappen. Massa grabbar o en asful dräkt, såklart. 

Dom har ju astur med vädret. 
Själv ska jag snart iväg på jobbkväll. 
Aja d e lite olika vad man gör en lördag. 

Köss

Fridayfun

Blå tårta skulle det vara. Åt dock bara marsipanen men men. 
O Lars pratar om vad han ska göra dagen efter eftersom han inte trodde att det skulle bli nån svensexa som han vart helt inne på hela veckan. HihiSolen tittade fram på kvällen med så va blir det då? Grill såklart. 

Provar mig igenom Systemets alkoholfria sortiment. Igår kväll, Perquita Rosé. Helt ok men måste drickas iskallt för att inte bli för mycket "saft". Somersby och Carlsberg non alcoholic är också goda. 
Och bubblet Goda bubblor, finns även som rosébubbel som ska provas inom kort. 

Köss

Bowling

Bowlingkväll o middag med ena jobbet. Jädrans trevligt men hur det gick kan vi tala tyst om. 🙈Mitt lag blev tvåa till slut men det va liiiite mer anikim o Rosies förtjänst en min 😉


Winnergirls

Lotta hade sååå mycket att berätta, va änna lomhörd när vi åkte hem haha!

Alltid kul att hitta på nåt sådär mitt i veckan. 

Köss


Gött häng

Helgen bestod mest av gött häng på olika ställen. 
Lördagen började med jobb o sen sulade vi ut t mor o va där hela dagen. Bandy kanske vore nåt. Hon gillar klubborna iaf o spelar gärna med 4st samtidigt. Å ingen annan får, såklart. 

Sen hem o vi somnade nästan samtidigt  , stentrötta.
Söndagen blev det bad i Vara, äntligen. Pratat om det länge. Lagom stort bad o grejer o göra för en 5åring. Lär bli fler besök.

Mysigt värre. 

KössEn vecka till har gått

Ja halva månaden har gått...bara så ni vet. Aja det är bara o jobba på. Bestämt tid för träff med prällen, jagar dukar till dukning, försöker klubba hur vi ska göra  med musiken, skickat in festprogrammet till ett tryckeri får vi se vad dom säger om pris osv, provat klänningen (o den passar fortfarande) Yey!!! 
Veckan e fullsketen med aktiviteter så vi får pussla o greja men vi har ju bra hjälp omkring oss som tur är. 
Gött vi hade d i lördags 😊

Köss

Lite mätt


 
Hanna va lite mätt...syns på fatet. 😂

Köss

Bästa lördagen eller dagen ever!!!

Så kom den! Min efterlängtade möhippedag! Inget jobb, tyvärr inget besök hos Helena MEN MÖHIPPA!!!

Å titta på dom finingarna som kom in o sjöng o kidnappade mig! Haha!! 👏🏻👏🏻
Fick hoppa i ett par gravid paljettbyxor, fatta själv att syrran hittade dom av en slump. (Bild kommer senare).


Blev medtagen till Swania för frukostbuffé i eget rum. Bra sätt att vakna till. 


Fina syster o Mi, mina tärnor som planerat så fantastiskt bra. 

Mjölkfria hyllan! I like!

Vidare till Restad går för 5-kamp!!!


Alltså så roligt. Skigång, brädspel, bollflytt, slangbella o kasta yxa. My god. 
Lunch på O'Learys där jag oxå fick en serenad av Henk o Markus. 

In i bussen igen o vidare till Vara badhus relaxavdelning. O jäklar va relaxed vi blev. Helt mosiga.
Sen fick jag svänga förbi hemma o byta topp o så vidare hem t Emma o Henkan där bror o svåger styrt upp kanonkäk o drinkar. Alltså snacka om att ha gått all in!! Bli så rörd när jag tänker på det. 

Norsk karaoke och dansbattle fick avsluta denna otroliga dag som jag kommer minnas för alltid. (Såklart, va ju helt nykter) haha! Men det gjorde inget med så härliga människor runt mig.
Miljoner gånger TACK än en gång!!!

Köss 

Early bird

Nörd e verkligen inte jag å speciellt inte nu. 5e morgonen jag går upp 6 o d låter väl inget för andra som har d så jämt men jag är inte gjord för det. 

Såhär sitter jag på morgonen o hänger på flingpaketen, typ.
Fått cykeltur varje dag me. 🙄
Å regnbyxorna passar inte längre så har skickat efter nya, stooooora. Slängde med en specielbaddräkt oxå så jag har till bröllopsresan. Vill inte behöva gå till nudiststranden eller att folk ska undra "den där kvinnan, har hon ingen bikiniunderdel? Jaha den har skurit sig in/under/emellan så den inte syns, aha!". 

Igår va vi ute vid festlokalen, igen. Denna gång för o visa cateringpersonalen hur det ser ut eftersom de aldrig varit där. Dom va nöjda o vi verkar överens om hur det ska vara vilket känns så skönt! 
Testar dansgolvet lite. 

Just i detta nu försöker jag få i mig frulle o ska snart till jobb nr 2 o efter det blir det roadtrip med Josse till Helena. En väldigt ovanlig kombo haha. Ska bli mycket trevligt o uppdatera sig o fika o ha d gött några timmar. 
Måste göra nåt åt håret! Å min hy är helt hemsk! Jag tror delvis det är kostrelaterat eftersom jag fuskar ORDENTLIGT just nu! Skärpning för såhär vill jag inte se ut i slutet på maj!🙈🙏🏻

Köss

Bröllopsfix

Det börjar närma sig nu. Mindre än 2 mån kvar till dagen D. 
Stora grejer är bokade och klara men det är småpysslet som tar tid. Dekorationer, give aways, skyltar, inköp osv. Sådant som jag älskar...vissa dagar. ;) ibland är man för trött på't o då får man ta en paus o fortsätta senare. Till slut blir det ju färdigt.

Lars har fått ansvar för drickat o gottebordet (såklart) 😉 har bara gett instruktioner om färger. Vill att man verkligen ska få känslan av vilka färger vi har valt o att bröllopet har ett tema. 
Något som jag skulle vilja ha är ett extra, löst blad i festprogrammet med 3 frågor på som alla ska svara på ist för att skriva i en vanlig gästbok. 

Frågan är om det funkar, skriver folk?? Det vet man ju inte. Men man kan ju ha ambitionen iaf. 😊 
87 personer är vi nu o det känns lite skrämmande o helt fantastiskt att så många kan delta på vår dag. Kommer grina mig igenom alltihop, haha. Men L e ju oxå rätt blödig så jag blir nog inte ensam i det haha. 
Det ska bli så himla roligt!!!

Köss

Suprise

I lördags överraskade vi svärmor o svärfar med en pensionsfest med nära o kära. Dom blev såååå överraskade! Kul.Vi samlades på kvarterskrogen för mat o sen gick vi hem till Bokvägen för kaffe, tårta o annat gott.
Fredrik va poppis, barnen bråkade om honom. Kändes nog bra haha.
Trevlig kväll va d o pensionärerna satt tydligen uppe till 4-snåret. Tokar.

Köss

Friday!

Ikväll hade vi en liten sammankomst för att informera lite om våra tankar kring diverse bröllopsgrejer. D e ju en del att tänka på om man säger så. 

Men litar helt på att våra toastmasters fixar detta galant när dagen väl är här. Men kan säga att linjen mellan skogstokig o harmonisk är hårfin just nu om något får mig emot eller om någon kanske retas liiiite för mycket. 
Do not anger the pregnant bride to be, you Hear me! 

Köss RSS 2.0