Blommor för bin

Är det iår jag blir en person med gröna fingrar?? När man är mycket hemma får man ju för sig att fixa till o göra fint, både sig själv (😉) och runt omkring sig. 
Så bad maken köpa med sig lite blommor och örter hem så vi kunde göra fint på våra altaner. 
Lite trist va?.
(null)

så jag och sonen hjälptes åt att börja plantera lite idag. 
(null)
 
Smakprov. Blir lite mer bilder när allt är klart o altanen är oljad osv. Men en början iaf. 👌🏼
Kram på er

Stopp/Paus

Bra det gick o starta igång bloggen igen, NOT! 
Det kom en pandemi i vägen, jag tappade tramporna och kröp in i mig själv. Bara ork till de delar som måste göras liksom. Man blev ju överrumplad av hur snabbt saker kan förändras. En PANDEMI liksom, what? Va hände? O vad händer? När, hur, var kommer saker vars som vanligt? Jo ni undrar med eller hur? Visst vill man ha ett datum o klockslag? När är skiten över?! Ingen som vet ingen som vet. 
Vilken tur att jag har en familj som jag kan fördriva tiden med haha (på gott o ont). Vi är INTE vana att vara såhär mycket hemma tillsammans så det är både skönt och påfrestande. Jag tror ni förstår hur jag menar. 
(null)

Under den här tiden har det experimenterats, bakats, bråkats, testat grejer, vi har gjort degar av olika slag, köpt studsmatta och grill, haft filmkvällar, jobbat, pluggat, grejat i allmänhet. Som tur är har ju vädret vart på topp mestadels vilket vart härligt. Denna veckan har börjat lite gråmulet men vet ni, jag gillar det. Jag vill ha variationen, både sol o regn. Är ju inomhusnisse i grunden. 😉
Nu blir det te o rostmacka innan läggdags. 
Be safe
Kram på er

RSS 2.0