Summer-21

Sommaren som gick va riktigt bra. Hade tidig semester och kanonväder. Vi gjorde egentligen inte så mycket och det passade oss bra. Enda riktiga resan blev till Malmö, även då med tåg och det gick jättebra. Barnen börjar bli vana tågresenärer nu o bara man fixar med fika o lite underhållning så funkar det. Trötthet kan vara ett bekymmer för både stora och små men denna resa gick jättebra. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Bra förbindelser med buss till Skanör där svåger med familj mötte upp o vi hade en härlig, superbare dag på stranden, utomlandsfeeling. Velat åka dit sen i fjol så jag va jättenöjd. 
(null)

(null)
Mannen va nöjd me med att se EMfinal i skybaren på hotellen. Alla nöjda o glada. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
En bit av hemresan tog tyvärr längre tid än planerat då vi fick åka buss ist, kändes som vi åkte i evighet. Men hursomhelst kom vi fram till slut o jag svidande om o drog på lite fest hos fina Elin med tjejerna.  (null)

(null)

(null)

(null)
Drink o dans o galenskap. Härligt o få lite av allt på semestern. 

Pöss

Second hand

Har blivit hooked på tr hitta kläder på second hand, köp/sälj sidor och dylikt. Och gjort riktigt bra fynd det senaste. Har också snöat in på att spara inspirationsbilder på outfits som jag försöker återskapa med kläder jag har eller fyndar. Tycker det är jätteroligt. Trista är att jag måste ha arbetskläder så det finns inte så mycket utrymme att bära outfiten på tyvärr. Men men kul ihopbyggd är det iaf. Har dock varken bra spegel eller ljus men men. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Som sagt, ljuset lämnar mer att önska men hursomhelst. 
Kan kanske hitta spegel och lampor second hand me 😜

Pöss

Helgen som gick

Då hoppa vi på tåget mot Karlstad minsann för långhelg med moster o kusiner. Lite miljöombyte är aldrig fel. 
(null)

(null)

Lite läsning o fika senare så va vi framme, tåg e ju himla smidigt. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Mat, godis, lek, spel, lite ditt o satt hann vi med. Mysigt o bara hänga. ☺️ Det behöver inte hända så jädra mycket hela tiden. 

Pöss

September-21

Hur blev det september? Hur gick det så länge sen jag skrev här sist?. Vem vet. Men iaf. Sommaren har gått o fina september är här. Man brukar ju tycka att ett lugn sänker sig då, men hos mig har det inte infunnit sig än. Har en stress inombords som bubblar var och varannan dag, minsta grej kan trigga den och det sätter sig som en sten i bröstet som jag inte får bort, enormt frustrerande. 
Jag önskar, hoppas och tror att jag kan få ordning på det med bättre planering och sänka krav på mig själv. För det är ju ofta där det felar, att man hela tiden ställer krav på sig själv med allt som ska fixas o donas o städas o göras. Till vilken nytta? Vem tar det ifrån oss om det inte göra nununu? 
Många trivs ju tex i ett välstädat hem, jag bryr mig inte så mycket. Hade det inte vart så att vi båda jobbade heltid o hade två barn så visst, då hade tiden o orken funnits. Men livet händer o pågår o då känns det inte rimligt. Ena dagen städar vi toa, andra dammsuger han, tredje kör vi tvättdag o så rullar det på o vi e fine med det. 

Men just idag fick jag fart i köket iaf o svängde ihop pannkakor, crepes, morotssoppa och en matlåda med pasta o skinksås. Med en tuff jobbveckan framför en är det rätt gött att det finns lite färdigt att ta av.  (null)

Nu blir det soffan en timma innan det är dags att åka till jobbet. 

Pöss

RSS 2.0