Godmorgon världen

Ligger fortfarande isängen o har lillprins Bus på magen. Han sparkar lika mycket utanför magen som han gjorde i. Nu är han 3månader och man märker ju att han är mer med och nyfiken på vad vi gör o vill härma oss och så. Han vill även gärna att man drar upp honom till sittande o sen lägger ner honom igen, det tycker han är mycket roligt. 
Han är även väldigt killsen o skrattar gott när man busar. 
Igår bakade vi lite pepparkakor med deg som vart frusen 1år, det ska ju inte va nån fara men vet inte om de blev så goda. 🙈

Till Agnes glädje kom kusinerna på besök på eftermiddagen. Hon har verkligen stort behov av att leka o vara social med andra barn. Blir nipprig av en dag hemma med mig i lillebror. 

Håller på med en present till mormors 85årsdag. Hon ska få ett pussel som blir en bild av barnbarnsbarnen och sen har jag intervjuat dem om henne med hjälp av ett antal frågor jag hittat på Facebook. 

Lite roligare än bara en blomma. Väntar med spänning på att pusslet ska komma. :)

Hä lite frukost kanske. 😊

Köss

Måndagstankar

Ibland kommer de där tankarna ni vet, man vill stanna tiden, jag vill att Agnes alltid ska vara 5år för jag tycker att hon (oftast) är så rolig nu, samtidigt som jag vill att Arvid ska växa...men ändå vara liten 😊 jag vill jobba men ändå vara föräldraledig, jag vill dra ut på julen men vill även att det ska vara julafton imorgon. Tänker på den som har det svårt men vill ändå inte ha dåligt samvete för att vi har det bra. Osv osv. 
Tankarna krockar lite med varann emellanåt. 

Lika bra att försöka somna, rätt vad det är ska lillpojken äta. 

Köss

Uschiamej

Man kan säga att det varit en jädrans torr helg. Torraste på länge. Jag har även känt en viss avundsjuka på ALLA som gjort nån form av rolighet. Min man har vart i Sthlm över natt o blivit bjuden på ALLT, min mor o bror har vart hos syrran o haft supertrevligt, såg nån vän som vart på julbord, nån annan som vart  på jul på Liseberg. Själv har jag bara vart instängd med förkylda barn och även själv hostat o nyst lungorna ur mig o levt på det frysen haft att erbjuda. Japp jag tycker synd om mig själv, det kan man väl få lov att göra ibland. 

Hon är iaf väldigt (ibland för) snäll mot sin lillebror, än så länge. Vi får väl se när han börjar röra på sig och låna grejer osv. Låter ju stendumt men det känns superkonstigt att han ska bli en person som går omkring o pratar o sitter med vid bordet osv om några månader, vi är ju så inne i det som är nu, ni vet. 

Hä får val palla mig ur sängen o starta dagen trots hosta o huvudvärk. 

Köss

Ny vecka, inga tag

Nya tag brukar det ju vara men idag tas inga nya tag. Lilltösa är hemma mer förkylning och jag känner mig inte 100% heller. Fixat en ingefärsshot nu som man ska ta varje dag för o mota bort basiluskerna. 

Igår fick jag eld i baken o stod i köket i flera timmar och förberedde veckans mat. 

Pizza, pannkakor, köttfärsås, kycklinggryta och köttbullar. Japp vi är en barnfamilj. 🙈 men sen slänger vi även in ett par fiskrätter och kanske nån veggo-rätt under veckan också. Men färdiglagad fisk är ju inget gott att frysa in eller äta flera dagar. Men såååå gött o ha en del förberett. 

Väntar nu på posten, har beställt lite julklappar som jag väntar ivrigt på. 😬👏🏻

Köss


Torsdagkväll med Wahlgrens värld

Ett av favoritprogrammen just nu. Så härligt bara. 
Igår hälsade jag o Lill-A på tjejerna i Thn.
Det vankades kakor minsann. 
Sen åkte vi o shoppade lite julklappspapper och pysselsaker o lite julbelysning. 
I brist på bättre uttryck så e jag FETT taggad på julen. 
Redan inhandlat/beställt en del julklappar och hittar en grej till en av våra julklappsleken. 


Mmmm inslagen o klar. Tyckte detta pappret va tokfint så det blir det till alla klappar iår. 

Övar o övar på golvet. Goding. 

Nattinatti

Köss

Fars dag

Jodavi tog oss ur huset ända till storstan för att hänga med farbror F, hans J o svärisarna. Lite shopping först sen middag på The Barn, äntligen. Vi har pratat hur länge som helst om att prova den restaurangen. 

Svärmor va sugen på lite guld.
(Va hände med frisyren på kortet, den bara ligger på huvudet?! Jaja!j

Arvid han får bara hänge med, precis som Agnes fick när hon va bäbis. Vi vill inte låta barnen begränsa så mycket utan de får hänga med o så får det bli som det blir. 

Lite Ernst i present kan ju inte bli fel.


Puss på dig i din himmel älskade pappa. Du är oändligt saknad. ❤️

Köss

Första snön

Första snön för denna vinter har kommit till barnen glädje. Julstämningen pockar ju på direkt o vi har redan huggit in på både pepparkakor o glögg. November är ju bara en transportsträcka till 1:A advent. Vi pysslade även farsdagspresent i veckan och det tyckte hon va jättekul så ska försöka hitta på mer man kan göra, annars blir det ju mycket tv o padda 🙈

Nya vinterpjucks inköpta men upptäckte på ett otrevligt sätt att de va jädrana halkiga så blir till o köpa pensionärsbroddar till dem. 

Över till farsdag......

Köss

Lyckat rosa

Sent om sider....
Rosa festen som jag iår valt att döpa till Hot Pink After work blev jättelyckad. Vi var ett 30tal som samlades och drack bubbel o annat, åt lite gott, jag hade lotteri och quiz och Erika, som drabbades av leukemi 2014, berättade sin historia om vägen till diagnos o hur svårt det kan vara o hitta rätt läkare och vård och hur mycket viljan kan styra slutresultatet. Gripande och gav tyngd till kvällen på ett väldigt bra sätt. Powerkvinna det där. 
Växthus Oskar är fenomenala på att fixa enkel o god mat och rodda i det så är väldigt glad att de ville sammarbeta med mig ännu en gång. Toknettan. 
Tack så mycket än en gång alla Goa töser! 👌🏼👏🏻🍾🍾 hoppas vi kan göra om det nästa år!

Köss

Dagen efter

Igår var det dags för rosa festen som jag planerat ett tag. Kommer uppdatera om den mera imorgon. 
Idag har jag varit trött. E trött jämt ioförsig. Men som tur var bjöd farmor på släktlunch på Växthus Oskar. Fina farmor. ❤️Efter det var det bara hem o hoppa i myskläderna o landa i soffan resten av dagen. 

Gick förbi hyllan med glögg och kunde bara inte motstå! Jaaaa jag veeeeet att det är för tidigt! 

Men skål! 

Köss


Champions


I torsdags att ju jag o Jessa lottats till att få vara med på quizfinal. Så vi skrapade ihop ett lag på 7pers o JÄKLAR va bra vi var! Vi blev 2a av 14 lag!!! Woopwoop!

Fick skumpa o presentkort. Yey. 

Köss


Nytt o fräscht!

I torsdags var det dags att prova ny frisör för att få ordning på frisyr och färg. 


Det kletades i både det ena och det andra men till slut....Voilà!
Tanken är att sidorna så småningom ska bli lika långa men det får tas i etapper eftersom jag inte vill klippa allt superkort. Tack Susanne på Kova. 😊Arvid var med och sov hela tiden i bilstolen, favoritsovplatsen. 

Köss


Familyliving

Tipspromenad o pyssel i Kulturhuset. Bra sätt att starta dagen. Hon vann pris i promenaden me. Roligt. 😊
Sen gick dagen så sakteliga frammåt o kvällen tillbringades som vanligt i soffan. Att vi inte suttit sönder den de senaste veckorna så mycket tid som vi spenderat där. :)Mina fina pojkar. ❤️

Köss


RSS 2.0