Det är dagarna som går som är livet

Citat från gammal Carola-låt, stämmer ju rätt bra. 


Nu är snart en riktigt kall april till ända. Varmt (förhoppningsvis) välkommen maj. 😻
Företagsmässa, Karlstad-visit, firande av bröllopsdag står b.la på schemat kommande månad. ❤🌹
Härligt. 

Idag fick jag reda på att min käre man stängt av värmen i huset. Inte undra på att det vart kallt som en isbjörns r**hål senaste dagarna. Han fick snällt sätta på värmen igen. Värsta jag vet att behöva frysa i sitt eget hus. 

Imorrn ska jag möta upp en gammal skolkamrat och luncha o uppdatera lite. Vi har inte setts sen innan Arvid kom vilket ju är 8 månader nu. Lite galet menmen. 
Nä nu landa John blund på mina ögonlock, kanske att jag hinner läsa Maggan Graafs blogg innan de faller igen. 

Köss


En dålig o en bra

Ja dagar med barn o vardagsliv bara flyger förbi. Överallt ser jag uppdateringar om hur fort allting går o visst det är sant, men det är all bra härligt att leva här o nu också. Vem vet hur det blir sen. 

Igår utkämpade jag o 5åringen ett mindre världskrig mot varandra. Anledningen var att vi skulle städa hennes rum o hon tvärvägrade, trots överenskommelse o handskakning på det dagen innan. Det va dom förgjort, hon gav sig inte. O då kunde ju inte jag ge mig heller o sådär höll vi på en bra stund tills jag fick ett bryt på riktigt o började slänga hennes saker, eftersom "hon behövde inte städa för hon gillar stökigt o behöver inte ha några saker!!" Aaaaaa ge mig styrka alltså! 
MEN efter att vi haft denna urladdning så kunde vi sätta oss och prata om vad som gick snett o hur det känns när det blir så dumt. Det tror jag är jätteviktigt, att låta henne analysera lite om varför det blir som det blir ibland. O att även om jag blir topp tunnor rasande så älskar jag henne lika mycket för det. 

Där under låg hon o grymtade o trotsade. 

Vi blev sams sen iaf o idag har vi haft en mycket bättre dag som tur är. 

Natti

Köss


Glad påsk o allt det där.

Så var påskhelgen över och förbi. Fylld av jobb, kalas, vänner och mat.

Skärtorsdagen firades in med Påskpyssel på Kulturhuset. 

Bra ordnat som vanligt. 😊

På långfredagen tog vi det lugnt sen blev det käk o häng hos svärisarna där svärmor ursäktade sig hundra gånger om att hon beställt mat ist för att laga den men ärligt talat, vad gör det?. Huvudsaken är ju att man umgås o har trevligt, vem som lagat maten är mindre viktigt. 

Vi fick kasta in den berömda handduken ganska tidigt eftersom jag skulle upp o jobba. Men bra kväll o kul o träffa farbror Fredrik o Johanna. 😊


Köss


En dag i april

Ibland hinner man med mycket på en dag, vissa dagar känns liksom längre på något vis. O då tog vi ändå lite sovmorgon idag. 

Det blev planterat lite blommor utomhus, svärisarna hjälpte till med det, de bidrog även med blommorna.

Sen tog vi en sväng till lekplatsen, hör o häpna. Det är inte min favoritplats men lillan blir ju så glad. 😊


Hon hängde o slängde o så funderade vi på vart rutschkanan tagit vägen. Den är bortmonterad, var väl gammal o dålig, är min hypotes. Hoppas det kommer en ny, deg bör ju finnas på alla lekplatser.


O så va det dags för lunch, denna eviga huvudvärk. Men idag hade vi köttbullar klara så behövdes bara koka potatis. Älskar mig själv lite extra när jag planerar så.


Lite påskpyssel o gofika med vänner han vi också med innan det vara dags att åka på Me&I-party. Ville dom vanligt köpa massor men det blev faktiskt bara 3 grejer från rea-stången. 


Det fick räcka idag 😊


Nu e jag helt slut o hoppas på en bra natt. 

Nattinatti

Köss 


I övrigt.....

I övrigt så hyllades livet, vänskap o kärlek i helgen känner jag. Lördagen blev härlig med mat, bad i bubbelkoppen, massa tjöt o skratt.


Vi försökte spela spel på småtimmarna men ingen fattade nåt som vi gav upp. 😂😂🤦🏼‍♀️


På söndagen vaknade jag med ett ryck o lite ångest, för vad vet jag inte riktigt. Men tog mig ut på en promenad bort till brorsan där det va fullt hålligång. 

Dräneringsarbete pågick samtidigt som det fikades o hoppades studsmatta. 

Hade turen att få skjuts hem av syrran o så passade vi på att mumsa i oss resterna från kvällen innan. 
Får ju inte låta godsakerna gå till spillo. 
Jobbade på kvällen, när tröttheten satte in som värst. Menmen, tänk på pengarna. 😉 

Köss


En galen värld

Efter i fredags känns det verkligen, att vi lever i en galen tid. Att inget är för givet, ut led är tiden o allt såntdär. Panik, misstro, segregering, osäkerhet, oro, det vill de skapa, de som får människor att göra sådana här fruktansvärda saker. Frågan är inte OM det händer igen utan VAR och NÄR?. 

Hur skyddar man sig från sådant? Vem som helst kan ju kapa en bil o köra in den i en folkmassa precis närsomhelst, varsomhelst. 
Hur skyddar man sig från sådant?. Det finns nog inget svar på det. 
Man får sig en tankeställare, blir både rädd o förbannad. Men hatet får aldrig vinna, det bara får inte det! 

Köss


RSS 2.0