En liter vin???

Såg nu att det såg ut som jag skrev att jag drack en liter vin innan jag skulle på middag i onsdags. Detta vill jag starkt dementera!!! 

Ett LITET glas vin var det naturligtvis. 
Så nu vet ni det. 
Denna veckan har varit bra kompismässigt sett. Onsdagen då o i fredags kom Jessa hit o åt mat, drack lite vin o tjöta. Det är väl underbart att bara sitta o tjöta!
Ljummen sötpotatissallad med kyckling och lite grejer. 
Sen försökte vi sova några timmar innan vi skulle till Elin på utlovad lyxfrukost och det blev det bannemig. Chokladdoppade jordgubbar, bacon, äggröra, melon, macka, te osv. Tack fina Elin för En härlig start på lördagen. 
Sen åkte vi hemmåt o där väntade en förkyld liten kille.
Vi åkte faktiskt in till sjukan en sväng på kvällen för att få en bedömning eftersom vi tyckte han va tät och snorig. Men förmodligen är det en vanlig förkylning som vi får behandla med näsdroppar, mat, nässug o alvedon. O högläge vid sovning. Så det blir nog mycket hemmamys kommande veckan. 

Nu har jag precis vart på dryga timmes promenaden, över 11 300 steg. Bra bra. 
Dags att göra pannbiffar till morgondagen så det är klart. Förberedelser förberedelser. 

Köss


Fira födelsedag

Firade ju inte min födelsedag så väldans förra veckan men igår va dags att inkassera mannens present.  Middag med några av mina vänner. 😊

Började kvällen med ett liter glas vin hemma själv hihi. Sen möttes vi upp på Pinchos för middag o drink. Jättetrevligt o massa tjöt. En mycket bra lilllördag. 👌🏻☺️🥂

Köss
Ett år klokare

Tyckte jag nyss fyllde 30. Jaja ålder är bara en siffra.....eller nåt. 

Årets första riktiga promenad, Jajemen det är sant. Inte så gött men välbehövligt. Och fler ska det bli. 
Jag ska inte ge något löfte om att bli träningsnarkoman men mer vardagsmotion är ambitionen. För min egen skull. 

Köss

Härlig helg

Familjehäng i helgen. Lugnt o fint. Men hunnit med pulkaåk, bio, spel, dop och kalas. Martina sjöng "Vart du än går" för Arvid. 😊


Arvid tog det med ro
Fina dagar. Men nu är jag trött. Blir nog en vilovecka utan planer men med motion. Jag MÅSTE börja röra på mig mer, är verkligen helt försoffad. 

Köss

Frisk luft

Idag har vi vart ute i backen i hela två timmar. 
Upp o ner upp o ner, då finns det ork minsann. 😊

Något förklaras, hur man fiskar, hur msn boxas? Vem vet?. 


Varm choklad o bullar i halvlek, det smakar alltid godare ute. 
Sen åkte vi hem o hade lite fredagsmys. Har fastnat i Netflix. Gamla serier som tex Vänner. Säsong 9 va riiiiktigt längesen jag såg. 😊👌🏼
Iaf, nu säger vi godnatt, hoppas på en härlig morgondag. 

Köss


Tar aldrig slut

Ja vi har typ gått ide här hemma. Ingen människa vågar ju vistas bland folk just nu med alla RS-virus/kräksjukelarm runt om oss. I kanske köper på oss konserver o stänger in oss fram till våren. 

Vi var iaf ute o kände på kylan idag, på dagen va det -6-7 grader o frampå kvällen har det krupit ner mot -12-14 grader. Brrr. O alla våra element funkar inte riktigt. 
Hon är för härlig våran tjej, tonvis med fantasi, riktigt så man inte hänger med i svängarna ibland. :) vad ska det bli av den tjejen tro?
Imorrn sladdar syrran med barn in i byn igen o vi håller alla timmar o tår för att vi inte smittar varandra med nån mer sjukdom. Det vore ju för trökit. 

Men nu, sovtajm.
Köss


Galet!

Sen jul har så mänga blivit magsjuka i vår närhet så det är inte klokt. Vinterkräksjukan är jädrans aggressiv. Vi gör vad vi kan för att undvika att få nåt men man kan ju inte göra det i absurdum eller hur. Vi kan ju inte barrikadera oss hemma fram till april....eller är det så folk gör?. 
Vi har iaf flyttat Agnes barnkalas till nästa vecka för o va på säkra sidan o hoppas verkligen på att vi o gästerna får vara friska. 
Köket har fått sig en rejäl omgång med rengöringsmedel o svamp. Idag var det Agnes rums tur. Vi har rensat o rengjort hela dagen och är ändå inte klara. Så mycket pryttlar som hon inte ens vet att hon har. 

Nu blir det sängen så fortsätter vi imorrn. Men en tur ut i snön (om den ligger kvar) får det bli också. 

Köss

RSS 2.0