Attmå gött

Det är hälsoveckan i byn och jag försöker gå på så mycket jag kan, det är både bra, intressant o gratis. 

Igår var jag på föreläsning med komikern Jan Bylund och idag med hälsoinspiratören, coachen, PTn Maria Stjernkvist och båda var roliga, gav inspiration och satte igång tankar och känslor. 
Något jag tar med mig och som jag verkligen ska fundera på och ha i tanken i sommar är 
*om jag är trygg i mig själv, ska jag inte låt någon försöka ändra på mig.
* vart mår jag gott och hur kommer jag dit och stannar där (för det mesta, i bland har man ju skitdagar)
* vad är viktigt för mig? Är det en ren diskbänk, vara med barnen o se deras framsteg, ta tid att bara göra något för mig själv?. Det kan ju vara olika saker olika dagar och det är okej, så länge jag mår bra i mina val. 

Jag har under ganska lång tid haft stresssymptom, som trötthet, lättirriterad, icke stresstålig, lätt att få ångest över småsaker, domningar i händer o fötter, ont i rygg o trött i nacken, klåda, ja listan kan göras lång. Även om jag inte vill inse det. Men nu känner jag att jag måste inse och därmed ta tag i det. Och det är ju inte gjort i en handvändning. Men steg ett är ju gjort nu iaf. Och med detta menar jag inträtt jag ska ligga i solstolen hela sommaren men jag ska göra val där jag mår bra och där min familj ser det och vi kan må bra tillsammans. 

Vad är det som betyder något för mig....och för dig? Vart mår du gött o hur kommer du dit? Fundera lite på det. 


Köss


Så dåligt

Jisses vilken dålig uppdatering det var här da, skärpning.

Nu har över halva maj gått o igår smällde det till o blev 27grader varmt. Å direkt börjar ojandet att "fast detta är lite fööör varmt"! Men TYST! Som vi väntat på lite värme efter alla bakslag. Jag svettas men jag klagar INTE!

En piggelin så är man på topp igen.

Det har varit en skitnatt, vet inte om det är tänder el värme eller va det är som spökar men lillen (o därmed jag) har sovit dååååååligt! Försöker förmå mig att gå upp (efter ihärdigt tjat av 5åringen) men jag kommer fasen inte upp. Kroppen bara vill inte! O ikväll ska jag jobba. Yey. 
Ska försöka lägga mig en stund efter lunch. 

Kolla tv på pappas mage är iaf kvällsfavoriten just nu. Gosigos. 


Nä nu får jag göra ett ryck. 

Köss


RSS 2.0